ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Την υλοποίηση πέντε νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων πρόκειται να αποφασίσει η κυβέρνηση Ερντογάν

Την υλοποίηση πέντε νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων πρόκειται να αποφασίσει η κυβέρνηση Ερντογάν

Επαληθεύαι σχεδόν καθημερινά με δηλώσεις και πράξεις η εκτίμηση ότι η κυβέρνηση Ερντογάν δίνει τεράστια σημασία στην πολεμική βιομηχανία της χώρας και στα εξοπλιστικά προγράμματα των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Έτσι μόλις δύο μήνες μετά την πρόσφατη σύσκεψη της  Εκτελεστική Επιτροπής της τουρκικής Αμυντικής Βιομηχανίας SSIK υπό την προεδρία του Τούρκου πρωθυπουργού Recep Tayyip Erdoğan  η συγκεκριμένη επιτροπή πρόκειται να συνεδριάσει ξανά για να αποφασίσει την υλοποίηση σειράς εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Μεταξύ αυτών εκτιμάται ότι θα συμπεριλαμβάνονται η επιλογή των ιδιωτικών ναυπηγείων που θα ναυπηγήσουν την τρίτη και τέταρτη φρεγάτα κλάσης Ada, η απόφαση για την ανάπτυξη του τουρκικού ελαφρού ελικοπτέρου, η επιλογή του οχήματος για την κατασκευή 336 τροχοφόρων 6×6 θωρακισμένων μεταφοράς προσωπικού.

Επιπλέον εκτιμάται ότι στην λίστα των θεμάτων που θα συζητηθούν θα είναι η ναυπήγηση του νέου πλοίου σεισμικών ερευνών, η υλοποίηση του προγράμματος παράκτιας επιτήρησης με την εγκατάσταση ραντάρ και πιθανόν η απόφαση για το πρόγραμμα T-LORADMIS. Κατά τα άλλα οι Έλληνες πολιτικοί και επιχειρηματίες πιστεύουν στα λόγια του Τούρκου πρωθυπουργού για την αμοιβαία μείωση των αμυντικών δαπανών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.