ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έτσι συμπεριφέρεται στα παιδιά ο Α.Νταβούτογλου [εικόνες]

Έτσι συμπεριφέρεται στα παιδιά ο Α.Νταβούτογλου [εικόνες]

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου δέχθηκε έντονες επικρίσεις για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε και ειδικότερα για τον τρόπο που έδειξε την αγάπη του προς τα παιδιά που βρίσκονταν ανάμεσα 46 ομήρους του ΙΚ, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε για την υποδοχή τους, τον περασμένο μήνα στην Άγκυρα.

Σε φωτογραφίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας, ο Νταβούτογλου απεικονίζεται να πιάνει από τα αυτιά ένα αγόρι και να το σηκώνει στον αέρα, αλλά και να πετά ψηλά ένα μικρό κοριτσάκι.

Έτσι, τη Δευτέρα, ο αναπληρωτής πρόεδρος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) εξαπέλυσε επίθεση εναντίον όσων άσκησαν κριτική στον Νταβούτογλου, κατηγορώντας τους ότι «δεν έχουν ανθρώπινα αισθήματα».

«Πρώτα πρέπει να είναι άνθρωποι για να καταλάβουν την αγάπη του πρωθυπουργού μας προς τα παιδιά… για την ανθρωπότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι η συμπεριφορά του Νταβούτογλου, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά «μια έκφραση πραγματικής και καλής αγάπης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.