ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Φλέγεται η Τουρκία – Οι Κούρδοι επιτίθενται στην τουρκική αστυνομία με βόμβες μολότοφ [εικόνες]

Φλέγεται η Τουρκία – Οι Κούρδοι επιτίθενται στην τουρκική αστυνομία με βόμβες μολότοφ [εικόνες]

Με δεκάδες νεκρούς Κούρδους από τις σφαίρες του στρατού, της αστυνομίας και των παρακρατικών ισλαμιστών, η Τουρκία παραδίδεται στον μεγαλύτερο εφιάλτη της. Σε μια παλλαϊκή κουρδική Επανάσταση, όχι στα βουνά με αντάρτες, αλλά μέσα στις μεγάλες πόλεις της Ανατολίας.

Στην πόλη Βαν οι Κούρδοι έπιασαν τις μολότοφ και τα όπλα χτυπώντας το τουρκικό όπως οι ίδιοι το αποκαλούν, «αποικιακό» καθεστώς. Οι φωτογραφίες στην ανάρτηση είναι από την πόλη Βαν με τους Κούρδους να καίνε τους Τούρκους…

Οι Κούρδοι ρίχνουν φωτιά στους Τούρκους – Επανάσταση! kourdoi-2

Το Μπασκαλέ (Başkale) είναι μια μικρή πόλη στην νοτιοανατολική Τουρκία κοντά στα σύνορα με το Ιράν με κάτι λιγότερο από 13.000 κατοίκους. baskale-1 baskale-2 baskale-3

Ακόμα και σε αυτή τη μικρή πόλη οι φωτιές της εξέγερσης ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και στο τουρκικό κράτος που το στηρίζει έχουν ανάψει. Οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο twitter είναι χαρακτηριστικές. Οι Κούρδοι διαδηλωτές επιτίθενται με βόμβες μολότοφ στα οχήματα της Αστυνομίας που είναι εξοπλισμένα με κανόνια νερού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.