ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέο σκάφος Έρευνας-Διάσωσης για την τουρκική ακτοφυλακή – Στόχος η ελληνική ΑΟΖ [εικόνες, βίντεο]

Νέο σκάφος Έρευνας-Διάσωσης για την τουρκική ακτοφυλακή – Στόχος η ελληνική ΑΟΖ [εικόνες, βίντεο]

Καθελκύστηκε το σκάφος Αμέσου Επεμβάσεως emergency response vessel (ERV) «Nene Hatun» από τα τουρκικά ναυπηγεία Sefine Shipyard  για τις ανάγκες της τουρκικής ακτοφυλακής.

Το σκάφος κόστισε 31 εκατ. ευρώ. Έχει μήκος 87μ. και πλάτος 19μ. ενώ στο πρόσθιο τμήμα υπάρχει ελικοδρόμιο για ελικόπτερο κατηγορίας 10τ.

Το πλοίο έρχεται να συμπληρώσει τον στόλο ανοιχτής θαλάσσης της τπουρκική ακτοφυλακής με τις 4 κορβέτες κλάσης DOST(ιταλική σχεδίαση κλάσης  Sirio) και στόχο προφανώς έχουν να διεκδικήσουν τμήμα της ελληνική και κυπριακή ΑΟΖ. Emergency response Vessel "Nene Hatun" Launched at Sefine Shipyard

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.