ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στην αγορά του Αζερμπαϊτζάν προσπαθεί να εισέλθει η τουρκική εταιρεία FNSS Defence Systems

Στην αγορά του Αζερμπαϊτζάν προσπαθεί να εισέλθει η τουρκική εταιρεία FNSS Defence Systems

Στην αγορά του Αζερμπαϊτζάν προσπαθεί να εισέλθει η ιδιωτική τουρκική εταιρεία FNSS Defence Systems. Σύμφωνα με το Διευθυντή της εταιρείας Nail Kurt ένας από τους στόχους της εταιρείας είναι η ανακατασκευή των παλαιών σοβιετικών αρμάτων μάχης Τ-55.

Όμως μέχρι στιγμής η τουρκική εταιρεία δεν έχει λάβει κάποια ενημέρωση από την κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν. Ένα ακόμα προϊόν που η εταιρεία προωθεί στο Αζερμπαϊτζάν είναι το τεθωρακισμένο τροχοφόρο όχημα Pars το οποίο παρουσιάστηκε στον υπουργό Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν κατά την διάρκεια της έκθεσης στρατιωτικού υλικού στα ΗΑΕ.

Ο εξαγωγικός προσανατολισμός της FNSS Defence Systems έχει αποδώσει μέχρι σήμερα σειρά συμβολαίων στην τουρκική εταιρεία. Πιο συγκεκριμένα μεταξύ των εξαγωγικών πελατών της είναι η Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ, οι Φιλιππίνες και πρόσφατα η Μαλαισία.

Οι συνολικές εξαγωγικές παραγγελίες αφορούν την κατασκευή ή την ανακατασκευή περίπου 1000 τεθωρακισμένων οχημάτων. Επιπλέον η FNSS Defence Systems έχει κατασκευάσει 2000 τεθωρακισμένα οχήματα για τον τουρκικό Στρατό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.