Απειλεί ο Νταβούτογλου: “Δεν θα αφήσουμε τους Ε/κ να πάρουν το μονοπώλιo στο φυσικό αέριο”

Απειλεί ο Νταβούτογλου: “Δεν θα αφήσουμε τους Ε/κ να πάρουν το μονοπώλιo στο φυσικό αέριο”

Δεν θα επιτρέψουμε οι Ε/κ να πάρουν το μονοπώλιο του φυσικού αερίου, δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου προσθέτοντας ότι κανείς δεν μπορεί να τους αποκλείσει από την Ανατολική Μεσόγειο.

Σε δηλώσεις του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι εάν (οι Ε/κ) διεξάγουν τις διαπραγματεύσεις με καλή πρόθεση θα βρουν συνομιλητή με καλή πρόθεση αλλά αν παρατείνουν τις διαπραγματεύσεις και προσπαθούν να μονοπωλήσουν τις φυσικές πηγές με έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου στην νότια Κύπρο στις περιοχές που δικαιώματα έχουν και οι Τ/κ τότε δεν θα το επιτρέψουμε αυτό”.

“Η Ανατολική Μεσόγειος ταυτόχρονα είναι και δική μας θάλασσα και κανείς δεν μπορεί να μας αποκλείσει από την Μεσόγειο”, είπε ο Αχμέτ Νταβούτογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.