ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Αντιπρόεδρος κυβέρνησης Ερντογάν: “Χιλιάδες Τούρκοι εντάχθηκαν στο ισλαμικό κράτος”

Αντιπρόεδρος κυβέρνησης Ερντογάν: “Χιλιάδες Τούρκοι εντάχθηκαν στο ισλαμικό κράτος”

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς- Bülent Arınç, μιλώντας στο τακτικό κομματικό συνέδριο της νεολαίας της επαρχιακής αυτής πόλης, δήλωσε ότι «είναι χιλιάδες οι νέοι άνθρωποι από την Τουρκία,   που έχουν εξαπατηθεί και έχουν ενταχθεί στο ‘ισλαμικό κράτος’».

Ο Αρίντς στην ομιλία του, απευθυνόμενος στη νεολαία του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP),  είπε χαρακτηριστικά: 

«Μην νομίζετε ότι αυτοί που έχουν ενταχθεί και πολεμούν στο πλευρό του ‘ισλαμικού κράτους’ είναι Αμερικανοί και από ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες ή από την Τσετσενία, από το Καζακστάν. Είναι από πολύ πιο κοντά μας, είναι από τη Γιάλοβα, είναι από την Κωνσταντινούπολη, είναι από κάθε μέρος που βρίσκεται  κοντά μας… Και πιστεύουμε ότι αριθμός αυτών των νέων (της Τουρκίας) που έχουν εξαπατηθεί  από τους εξτρεμιστές είναι πολύ μεγάλος, χιλιάδες», είπε.

Ο Αρίντς τόνισε ότι το μέλλον της Τουρκίας είναι οι νέοι άνθρωποι, «οι παλαιοί πολιτικοί κάθε χρόνο εισέρχονται στον γερασμένο πληθυσμό της χώρας και αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί. Ο καλύτερος τρόπος για τη χώρα είναι η σωστή εκπαίδευση για τους νέους για να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στον άνθρωπο», είπε, προσθέτοντας:

«Αποδίδουμε μεγάλη σημασία στους νέους. Αλλά και αγωνιούμε για αυτούς γιατί συχνά πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης των συναισθημάτων τους, του ενθουσιασμού τους και της καρδιάς τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.