Η Τουρκία στο διάστημα….

Η Τουρκία στο διάστημα….

Η

Την δημιουργία διαστημική υπηρεσίας προωθεί η Τουρκία και για αυτό το λόγο η αντίστοιχη ιαπωνική υπηρεσία πρόκειται να συμβάλει με την εμπειρία της στο τουρκικό εγχείρημα. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA)  Kiyoshi Higuchi η ιαπωνική υπηρεσία έχει ήδη έρθει σε επαφή με τις τουρκικές αρχές και θα συνεισφέρει στην ίδρυση της τουρκικής υπηρεσίας με την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Όπως ανέφερε ο Ιάπωνας αξιωματούχος η Τουρκία δεν διαθέτει πύραυλο φορέα για διαστημικές αποστολές συμπληρώνοντας ότι για την απόκτησης ενός τέτοιου συστήματος θα πρέπει να αποφασίσει η τουρκική κυβέρνηση. Πάντως αν η τουρκική κυβέρνηση ζητήσει την βοήθεια της ιαπωνικής διαστημικής υπηρεσίας για την απόκτηση διαστημικού πυραυλικού φορέα η JAXA θα μπορούσε να ανταποκριθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.