Τουρκία: Ο υπουργός Εσωτερικών δεν αναγνωρίζει το ισχύον Σύνταγμα

Τουρκία: Ο υπουργός Εσωτερικών δεν αναγνωρίζει το ισχύον Σύνταγμα

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκία, Efkan Âlâ, δήλωσε δημόσια ότι δεν αναγνωρίζει το ισχύον Σύνταγμα της χώρας.

Ωστόσο, ο ίδιος  δεν εξήγησε τους λόγους για μια τέτοια δήλωση, σύμφωνα με τούρκικο δημοσίευμα (Haber 7).

Ο υπουργός  τόνισε ότι ως πολίτης της χώρας αυτής δεν αναγνωρίζει το σημερινό Σύνταγμα της Τουρκίας και επεσήμανε ότι η Τουρκία χρειάζεται ένα νέο Σύνταγμα.

Παραιτούνται  υπουργοί εν όψει των εκλογών 

Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας, Μπεκίρ Μποζντάγ παραιτήθηκε. Υπουργός Δικαιοσύνης ορκίστηκε ο Κενάν Ιπέκ, σύμφωνα με το Haber 7.

Νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι σήμερα (χθες) στην Τουρκία έπρεπε να παραιτηθούν, ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο υπουργός Εσωτερικών, ο υπουργός Μεταφορών Ναυτιλίας και Επικοινωνιών.

Οι παραιτήσεις των υπουργών συνδέονται με τις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στην Τουρκία, την 7η Ιουνίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.