ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με τουρκικό κινητήρα το ALTAY [βίντεο]

Με τουρκικό κινητήρα το ALTAY [βίντεο]

Η τουρκική υπογραμματεία εξοπλισμών υπέγραψε μια αρχική συμφωνία με την τουρκική εταιρεία κατασκευής κινητήρων diesel και τρακτέρ TUMOSAN για την κατασκευή ενός νέου κινητήρα και συστήματος μετάδοσης κίνησης για το άρμα μάχης εγχώριας ανάπτυξης ALTAY.

Το πακέτο αφορά την ανάπτυξη με ίδια μέσα ή σε συνεργασία με εταιρίες του εξωτερικού αλλά με πλήρη μεταφορά τεχνολογίας και το πρόγραμμα μπορεί να φτάσει σε κόστος τα 190εκα. ευρώ χωρίς το κόστος των κινητήρων.

Αυτή τη στιγμή το ALTAY φέρει το γερμανικό πακέτο EuroPowerPack που συνδυάζει τον κινητήρα MTU MT 883 με το αυτόματο σύστημα μετάδοσης κίνησης  Renk HSWL 295TM.

Στόχος είναι η πλήρης απεξάρτηση από ξένους προμηθευτές οι οποίοι θα μπορούσαν να φέρουν προσκόμματα για την εξαγωγή του άρματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.