Τουρκία: Κρύφτηκε σε βαλίτσα για να περάσει τα σύνορα… [βίντεο]

Τουρκία: Κρύφτηκε σε βαλίτσα για να περάσει τα σύνορα… [βίντεο]

Στα σύνορα κοντά στη πόλη Αρτβίν, η τουρκική αστυνομία συνέλαβε δύο υπηκόους Γεωργίας να προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα παράνομα.

Ένας 25χρονος είχε κρύψει μία 22χρονη σε βαλίτσα προκειμένου να την περάσει στην Τουρκία. Λόγω της ύποπτης συμπεριφοράς του, οι τελωνιακοί του ζήτησαν να γίνει έλεγχος στα προσωπικά του αντικείμενα.

Μόλις άνοιξαν τη βαλίτσα του, αντί για ρούχα μέσα είχε τη γυναίκα. Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι προέβη σε αυτή την πράξη για το λόγο ότι της είχε απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα για ένα απροσδιόριστο αδίκημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.