ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σάλος για το πολυδάπανο δείπνο του Ερντογάν [βίντεο]

Σάλος για το πολυδάπανο δείπνο του Ερντογάν [βίντεο]

Στο επίκεντρο των δημοσιευμάτων βρίσκεται στην Τουρκία το πολυτελές δείπνο Ιφτάρ, που οργάνωσε με την ευκαιρία του Ραμαζανιού ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, στο νέο αμφιλεγόμενο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.

Παρόλο που το δείπνο έγινε στις 22 Ιουνίου, ο τουρκικός Τύπος εξακολουθεί να δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από το Ιφτάρ του Ερντογάν, ενώ το Twitter πήρε φωτιά από τα επικριτικά και αστεία, παράλληλα, σχόλια των χρηστών.

Ο Τούρκος πρόεδρος παράθεσε δείπνο σε 29 αξιωματούχους της Diyanet, της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της χώρας, αλλά το γιγάντιο μέγεθος του τραπεζιού και η μεγάλη ποικιλία των εδεσμάτων, πυροδότησαν σχόλια για σπατάλη από τον Ερντογάν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου το αμφιλεγόμενο δείπνο κόστισε 240.000 τουρκικές λίρες (80.000 ευρώ) και μετά τη θύελλα των επικρίσεων, το γραφείο Τύπου της προεδρίας εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία τα σχετικά δημοσιεύματα χαρακτηρίζονται «ανακριβή» και «αναληθή».

Χρήστες στο Twitter έγραψαν για το γιγάντιο τραπέζι του Ερντογάν: «Πώς μετέφεραν ένα τόσο μεγάλο τραπέζι εκεί; Ίσως έχτισαν το παλάτι γύρω από το τραπέζι» ή «Γιατί συναντήθηκαν και δεν κανόνισαν να συζητήσουν μέσω Skype;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.