ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο πρόεδρος της Τουρκίας εγκαινίασε τεράστιο τέμενος μέσα στο χώρο του προεδρικού του μεγάρου

Ο πρόεδρος της Τουρκίας εγκαινίασε τεράστιο τέμενος μέσα στο χώρο του προεδρικού του μεγάρου

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εγκαινίασε γιγαντιαίο τέμενος, το οποίο βρίσκεται μέσα στο πολυτελές και αμφιλεγόμενο νεόδμητο παλάτι του στην Άγκυρα, ανοίγοντάς το για το κοινό σε μία προσπάθεια να αντικρούσει τους επικριτές του που τον κατηγορούν για ματαιοδοξία.

Το αποκαλούμενο «Τέμενος του Λαού του Μπέστεπε» (σ.σ έτσι ονομάζεται η περιοχή όπου βρίσκεται το προεδρικό μέγαρο) χωράει 3.000 πιστούς και είναι ένα από τα μεγαλύτερα της Άγκυρας, διαθέτει τέσσερις μιναρέδες και εκτείνεται σε 5.175 τ.μ..

Ο κ. Ερντογάν κατηγορείται για υπερβολική σπατάλη δημόσιου χρήματος, καθώς επί πρωθυπουργίας του κατασκευάστηκε το νέο προεδρικό μέγαρο 200.000 τμ και 1.150 δωματίων, το οποίο στοίχισε 490 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ίδιος μετακόμισε εκεί όταν εξελέγη πρόεδρος τον Αύγουστο. Το παλαιό προεδρικό μέγαρο παραχωρήθηκε στον πρωθυπουργό.

Οι επικριτές του καταγγέλλουν ότι το νέο μέγαρο κατασκευάστηκε παράνομα σε προστατευόμενη έκταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.