Τουρκία: Νέος βουλευτής, πρώην τραγουδιστής, αποκοιμήθηκε στα έδρανα!

Τουρκία: Νέος βουλευτής, πρώην τραγουδιστής, αποκοιμήθηκε στα έδρανα!

Όπως φαίνεται, ο νέος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), Ugur Isilak, δεν έχει συνηθίσει ακόμα στο καινούριο του επάγγελμα και λειτουργεί σύμφωνα με τα ωράρια του προηγούμενου επαγγέλματός του.

Ο Isilak ήταν τραγουδιστής μέχρι τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουνίου, όπου έθεσε υποψηφιότητα με το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και εξελέγη, αφού οι μετοχές του στο κόμμα ανέβηκαν, όταν συνέθεσε τραγούδια-ύμνους για τον πρόεδρο της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και για τον πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου.

Ο βουλευτής αυτοδιαψεύσθηκε όμως πολύ γρήγορα, αφού κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας είχε δηλώσει: «Δεν πηγαίνω στη Βουλή για να κοιμηθώ», ενώ υποσχέθηκε ότι προτίθεται να εργαστεί ακούραστα για την βελτίωση της νομοθεσίας που αφορά τον πολιτισμό και τις τέχνες.

Ο Ugur Isilak δεν μπόρεσε να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε και να μην κοιμηθεί μέσα στην Βουλή, αφού μόλις κατά την τρίτη συνεδρίαση στην οποία συμμετείχε στις 29 Ιουλίου, με θέμα τις τρομοκρατικές επιθέσεις, ο νέος βουλευτής…αποκοιμήθηκε!

Οι μετοχές του Isilak ανέβηκαν μέσα στο κυβερνών κόμμα, όταν, πριν ένα χρόνο, διασκεύασε τους στίχους παραδοσιακού τραγουδιού για να υμνήσει τον πρόεδρο Ερντογάν, που τον αποκαλεί στους στίχους του τραγουδιού «εφιάλτη κάθε τυράννου», «φως της ελπίδας εκατομμυρίων ανθρώπων» και «τον ηγέτη που για χρόνια περιμέναμε».

Ο ίδιος κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Ιουνίου συνέθεσε την μουσική για ένα τραγούδι αφιερωμένο στον πρωθυπουργό, Αχμέτ Νταβούτογλου, που τον αποκαλεί «σοφό και γενναίο άνδρα, πραγματικό εγγονό των Οθωμανών».

Ο βουλευτής τον Ιούνιο του 2012 βρέθηκε στην επικαιρότητα για τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του σχετικά με το γυναικείο φύλο. «Στην καρδιά της, η κάθε φεμινίστρια, αν δεν έχει την αίσθηση ότι είναι αλυσοδεμένη με έναν σύζυγο ή έναν άνδρα, του οποίου είναι σκλάβα ή ανήκει σε αυτόν, θα πρέπει να έρθει και να με αντιμετωπίσει, επειδή αυτή είναι η φύση κάθε γυναίκας», είχε αναφέρει τότε ο Isilak.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.