ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Τούρκος νομάρχης Σμύρνης δηλώνει ότι θα διώξει στο εξωτερικό χιλιάδες λαθρομετανάστες – Που θα τους στείλει;

Ο Τούρκος νομάρχης Σμύρνης δηλώνει ότι θα διώξει στο εξωτερικό χιλιάδες λαθρομετανάστες – Που θα τους στείλει;

Την οριστική απόφαση του να διώξει από την ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης τους εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες που έχουν καταφύγει εκεί, κυρίως από την Συρία, εξεδήλωσε ο νομάρχης Σμύρνης, Mustafa Toprak, στην τουρκική εφημερίδα Sözçü.

Σύμφωνα με την χαρακτηριστική του δήλωση, «Suriyelileri sınır dışı edeceğiz», δηλαδή «θα απελάσουμε στο εξωτερικό τους Σύριους», ετοιμάζεται οργανωμένη επιχείρηση που θα εξαπολύσει τις χιλιάδες των Σύρων που έχουν συγκεντρωθεί στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης προς το Αιγαίο, δηλαδή προς τα ελληνικά νησιά, τα οποία ήδη στενάζουν από τον όγκο των προσφύγων που έχουν έρθει από τις τουρκικές ακτές.

Όπως αναφέρεται, καθημερινά ο αριθμός των προσφύγων που θα κατευθύνεται προς την Ελλάδα θα ανέρχεται στις 5.000, με αφετηρία κυρίως το λιμάνι του Çesme ενώ και άλλα λιμάνια μέχρι την περιοχή του Çanakkale έχουν μετατρέπει σε αφετηρίες μεταγωγής των χιλιάδων μουσουλμάνων κυρίως προσφύγων προς τα ελληνικά νησιά.

Ο ίδιος ο νομάρχης ζήτησε ενισχύσεις από την τουρκική Στρατοχωροφυλακή και την τουρκική αστυνομία για να αντιμετωπιστεί ο όγκος αυτός που συνεχώς μεγαλώνει και που θα πρέπει τώρα να αποσταλεί «πεσκέσι» στην Ελλάδα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί», όπως υποστήριξε ο Mustafa Toprak και για τον λόγο αυτό έχει αποφασιστεί να απελαθούν όλες αυτές οι χιλιάδες προς τα πού ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.