ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τουρκία: Υπέρ νέας προσφυγής στις κάλπες τάχθηκε ο Ερντογάν

Τουρκία: Υπέρ νέας προσφυγής στις κάλπες τάχθηκε ο Ερντογάν

«Αφού οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης απέτυχαν, πρέπει να αναζητήσουμε τη λύση στη βούληση του λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ερντογάν

Υπέρ νέας προσφυγής στις κάλπες εκφράστηκε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά από την αποτυχία σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας με τη συμμετοχή κάποιων από τα τέσσερα επικρατέστερα κόμματα της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

«Αφού οι διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης απέτυχαν, πρέπει να αναζητήσουμε τη λύση στη βούληση του λαού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ερντογάν, κατά τη διάρκεια ομιλίας του που μεταδόθηκε ζωντανά από την τουρκική τηλεόραση.

Την Τρίτη (18/8) ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου επέστρεψε επισήμως την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που είχε λάβει τον Ιούλιο από τον Ερντογάν, όπως ανακοίνωσε η προεδρία μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών στο προεδρικό μέγαρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παράδοση της εντολής από τον Νταβούτογλου ήταν μια αναμενόμενη ενέργεια καθώς οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης και του εθνικιστικού MHP κατέρρευσαν την περασμένη Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.