ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του τουρκικού μιλιμετρικού ραντάρ MILDAR

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του τουρκικού μιλιμετρικού ραντάρ MILDAR

Ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του τουρκικού μιλιμετρικού ραντάρ για επιθετικά ελικόπτερα MILDAR, το οποίο αναπτύχθηκε από την εταιρεία METEKSAN σε συνεργασία με το κρατικό ερευνητικό ινστιτούτο TUBITAK υπό την αιγίδα της SSM. Το νέο ραντάρ αναπτύχθηκε εντός των ορίων του προυπολογισμού και του χρονοδιαγράμματος που είχε τεθεί και θα εξοπλίσει τα επιθετικά ελικόπτερα T-129 ATAKK II όταν θα έχουν ολοκληρωθεί οι δοκιμές και των δύο συστημάτων.

Το νέο ραντάρ θα εξοπλίζει τα ελικόπτερα του δεύτερου τμήματος της παραγγελίας συνολικά 30 ελικόπτερα.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ηλεκτρονικών του πανεπιστημίου Bilkent παρευρέθη ως τιμώμενο πρόσωπο ο γενικός διευθυντής της SSM άνθρωπος που με την υποστήριξη του πρωθυπουργού Τ. Ερντογκάν κατάφερε μέσα σε μερικά χρόνια να αλλάξει τον προσανατολισμό της τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας και από ένα υποκατασκευαστή συστημάτων, να την μετατρέψει σε μία βιομηχανία που με την βοήθεια ξένων φυσικά, αναπτύσσει συστήματα που τα προωθεί σε αγορές στις οποίες η Τουρκία διαθέτει επιρροή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.