ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τεράστια παραγγελία οχημάτων από τον Τουρκικό Στρατό

Τεράστια παραγγελία οχημάτων από τον Τουρκικό Στρατό

Η Υποδιεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας προκήρυξε διαγωνισμό για την προμήθεια συνολικά…

Η Υποδιεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας προκήρυξε διαγωνισμό για την προμήθεια συνολικά 2.720 στρατιωτικών οχημάτων. Συγκεκριμένα, η υποδιεύθυνση, ξεκινώντας την διαδικασία της προμήθειας κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους κατασκευαστικούς οίκους να υποβάλλουν προσφορές. Με βάση την ανακοίνωση της υποδιεύθυνσης την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, τα οχήματα θα αγοραστούν αποκλειστικά από εγχώριες βιομηχανίες και η προμήθεια θα χωριστεί σε τέσσερεις παρτίδες η δε εκδήλωση ενδιαφέροντος οριοθετείται μέχρι αύριο 14 Δεκεμβρίου.  

Οι εταιρείες που προσκλήθηκαν για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό ήταν οι εξής: AKSA Industry Machine Inc. Trade Co., AKSAM Automotive Industry, BMC Industry, FNSS Defense Systems, HEMA Defense, MAN Turkey Inc., Mercedes Benz Turk, Nurol Holding Inc., OTOKAR Bus Body Ind. Inc., Machinery-Automotive Co. και τέλος η UZEL-INLAK Defense Systems Industry.

Ο διαγωνισμός αφορά τακτικά οχήματα, κάποια από αυτά με θωράκιση. Συγκεκριμένα:

413 οχήματα διοίκησης και ελέγχου (ωφέλιμο βάρος: 750 κιλά) πιθανότατα τύπου 4×4 (τζιπ)

448 οχήματα γενικής χρήσης/μεταφορών (ωφέλιμο βάρος: 750 κιλά)

706 οχήματα μεταφορών/μεταφοράς προσωπικού (ωφέλιμο βάρος 2,5 τόνοι, πιθανότατα Landrover/BMC)

468 οχήματα ανθεκτικά σε νάρκες (πιθανότατα τα νέα Cobra-2)

282 οχήματα γενικών μεταφορών (ωφέλιμο βάρος 5 τόνοι, πιθανότατα BMC)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

403 οχήματα γενικών μεταφορών (ωφέλιμο βάρος 10 τόνοι, πιθανότατα BMC/Unimog)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.