ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές του τουρκικού περιπολικού ανοικτής θαλάσσης DOST (SG701)

Ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές του τουρκικού περιπολικού ανοικτής θαλάσσης DOST (SG701)

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι θαλάσσιες δοκιμές  και οι δοκιμές προσγειώσεων ελικοπτέρων ΑΒ-412EP του πρώτου από τα τέσσερα υπό ναυπήγηση περιπολικά σκάφη ανοικτής θαλάσσης DOST (SG701) της Τουρκικής Ακτοφυλακής. To σκάφος καθελκύστηκε στις 9 Ιουνίου 2010 από τα ναυπηγεία RMK Marine της Κωνσταντινούπολης και βασίζεται στη κλάση Commandante Siro των ιταλικών ναυπηγείων Fincantieri.

Το DOST (SG701) εκτοπίσματος πλήρους φόρτου 1.700 τόνων μαζί με τα υπόλοιπα τρία πλοία πρόκειται να αναβαθμίσει τις δυνατότητες διεξαγωγής επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης (SAR) της Τουρκίας στο Αιγαίο ακόμα και σε Κατάσταση Θαλάσσης 5 ή υψηλότερη, χάρη και στο οργανικό ελικόπτερο τύπου ΑΒ-412ΕΡ.

Το DOST φέρει δίδυμο πύργο πυροβόλων 40 χλστ L70 Compact της Oto Melara,  καθώς και ηλεκτροπτικό σύστημα, ραντάρ επιτήρησης δύο διαστάσεων VARIANT, σύστημα εύρεσης διεύθυνσης σημάτων ασυρμάτου, σύστημα διαχείρισης σημάτων, Σύστημα Αυτόματης Ταυτοποίησης (AIS) ολοκληρωμένα σε νέας

γενιάς Σύστημα Διαχείρισης Μάχης (CMS) τύπου GEMKOMSIS το οποίο έχει αναπτυχτεί εγχώρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.