ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τούρκος βουλευτής της συμπολίτευσης: “Θα συνεχίσουμε να ανεφοδιάζουμε τους Τουρκμένους”

Τούρκος βουλευτής της συμπολίτευσης: “Θα συνεχίσουμε να ανεφοδιάζουμε τους Τουρκμένους”

Ανώτερο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και ανάπτυξης στην Τουρκία, μίλησε χτες στους δημοσιογράφους για την «αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να εφοδιάσει με τα απαραίτητα εφόδια» τους Τουρκομάνους στη Συρία ώστε να εξασφαλισθεί η «υλική ηθική ασφάλειά τους». 

Ο Ömer Çelik επανέλαβε την τουρκική θέση ότι η κατάρριψη από τουρκικά F-16 του ρωσικού μαχητικού στις 24 Νοεμβρίου «έγινε σε εφαρμογή των κανόνων εμπλοκής και όχι λόγω του ότι θεωρείται η Ρωσία εχθρική χώρα».

Ο κομματικός εκπρόσωπος, επανέφερε επίσης το επίμαχο φορτίο με «τα όπλα της ΜΙΤ προς τους τζιχαντιστές» που είχε προκαλέσει πολιτικό σκάνδαλο στην προεκλογική Τουρκία, δίνοντας πλέον νέα εξήγηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γνωρίζετε φυσικά το περιβόητο φορτίο με τα όπλα της ΜΙΤ, λίγο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του Δεκεμβρίου, που εξακολουθεί να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα ορισμένων, χωρίς αιδώ. Εκείνα τα φορτία είχαν προορισμό αποστολής βοήθειας στους Τουρκομάνους (Bayırbucak Turkmens)». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.