ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

“Πουλάει τρελίτσα” ο Ρ.Τ.Ερντογάν: “Ο Μ.Άσαντ χρηματοδοτεί το ISIS”!

“Πουλάει τρελίτσα” ο Ρ.Τ.Ερντογάν: “Ο Μ.Άσαντ χρηματοδοτεί το ISIS”!

Απίστευτη “τρέλα” πούλησε σήμερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν λέγοντας πως ο Μ.Άσαντ χρηματοδοτεί το ISIL. Απλά οι Τούρκοι έχουν ξεφύγει. Είναι ικανοί να πουν οτιδήποτε.

«Είναι ανοησίες ότι εμείς αγοράζουμε πετρέλαιο από τους τζιχαντιστές. Όποιος το ισχυρίζεται πρέπει να το αποδείξει», είπε ο Ταγίπ Ερντογάν και συνέχισε: «Ο αγώνας κατά της τρομοκρατίας είναι αδιαμφισβήτητος.

Μόνο η Τουρκία πολεμά πραγματικά το Ισλαμικό Κράτος. Η Συρία και ο Άσαντ το στηρίζουν». «Το Ισλαμικό Κράτος πουλάει πετρέλαιο στον Άσαντ», επέμεινε, «αυτός και οι υποστηρικτές του είναι οι πηγές που χρηματοδοτούν το Ισλαμικό Κράτος». «Θέλω να σας ρωτήσω ποιος στηρίζει το Daesh; Ποιος σκότωσε 380.000 ανθρώπους με πυραύλους και βόμβες; Ήταν ομάδες της αντιπολίτευσης»; 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τουρκία αγοράζει πετρέλαιο και αέριο μόνο από γνωστές πηγές διεθνώς, κατέληξε ο Ερντογάν και προειδοποίησε ότι η χώρα του θα συνεχίσει να τηρεί την ίδια στάση απέναντι στον οποιοδήποτε παραβιάζει τα σύνορά της. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.