ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πάλι λέει η Τουρκία ότι βομβάρδισε τους Κούρδους του ΡΚΚ αλλά αποδείξεις δεν έχει δείξει ποτέ

Πάλι λέει η Τουρκία ότι βομβάρδισε τους Κούρδους του ΡΚΚ αλλά αποδείξεις δεν έχει δείξει ποτέ

Η τουρκική Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιδρομές στο βόρειο Ιράκ εναντίον θέσεων των αριστερών Κούρδων ανταρτών του PKK, σύμφωνα με το τουρκικό γενικό επιτελείο.

Πολλοί στόχοι του PKK «καταστράφηκαν» σε διάφορες περιοχές του βορείου Ιράκ, ανάμεσά τους και στόχοι στα όρη Καντίλ, όπου στρατοπεδεύουν Κούρδοι αντάρτες, διευκρίνισαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Ωστόσο, για όλους αυτούς τους «στόχους» που υποτίθεται ότι πετυχαίνουν οι Τούρκοι δεν έχουν προσκομίσει ποτέ καμία απόδειξη. Το πιθανότερο είναι να βομβαρδίζουν απλά τα βουνά, αφού το PKK δεν φαίνεται να έχει υποστεί σημαντικά πλήγματα στις δυνάμεις του και συνεχίζει να μάχεται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί εδώ ότι η Τουρκία έχει βομβαρδίσει δεκάδες, εάν όχι εκατοντάδες φορές από το καλοκαίρι τους Κούρδους αντάρτες που πολεμάνε ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, ενώ το Ισλαμικό Κράτος το έχει βομβαρδίσει μόνο τρεις φορές. Τις δύο δεν πέτυχε τίποτα και την τρίτη πέτυχε μια μοτοσυκλέτα των τζιχαντιστών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.