Οι Τούρκοι τώρα ζητάνε το Aster-30 SAMP/T για να προστατεύσουν τα σύνορα στην Συρία [βίντεο]

Οι Τούρκοι τώρα ζητάνε το Aster-30 SAMP/T για να προστατεύσουν τα σύνορα στην Συρία [βίντεο]

Δημοσίευμα της εφημερίδα ‘Aksam’ αναφέρει ότι λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης στα σύνορα με τη Συρία, οι τουρκικές αρχές έχουν αποφασίσει να αναπτύξουν αντιαεροπορικά συγκροτήματα πυραύλων (ΖRK), ξεκινώντας ένα νέο γύρο διαπραγματεύσεων με τη γαλλο-ιταλική εταιρείαEurosam.

Πρόσφατα, η Τουρκία επιβεβαίωσε την ακύρωση ενός διεθνούς διαγωνισμού για την παραγωγή εξαρτημάτων για τα τουρκικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας αξίας 3,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η σχετική συμφωνία είχε συναφθεί με την Κίνα.

Λαμβάνοντας, όμως,  υπόψη την αυξανόμενη απειλή κατά μήκος των συνόρων της με τη Συρία και γενικότερα την ένταση που υπάρχει στην περιοχή, έστειλε στρατιωτική και τεχνική αντιπροσωπεία στην Ιταλία και τη Γαλλία για το κοινό αντιαεροπορικό σύστημα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.