ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο-ντοκουμέντα: Ο τουρκικός Στρατός ισοπεδώνει τις πόλεις της ΝΑ Τουρκίας – “Άφωνη” η ΕΕ με τα “επιτεύγματα” του υποψήφιου μέλους της

Βίντεο-ντοκουμέντα: Ο τουρκικός Στρατός ισοπεδώνει τις πόλεις της ΝΑ Τουρκίας – “Άφωνη” η ΕΕ με τα “επιτεύγματα” του υποψήφιου μέλους της

Σε μια πραγματική σφαγή επιδίδονται οι τουρκικές ΕΔ μέσα στις τουρκικές πόλεις Cizre, Sinopi και Αmed,αλλά και σε άλλες περιοχές της ΝΑ Τουρκίας όπου όπως φαίνεται και από τα βίντεο-ντοκουμέντα, οι συγκρούσεις με Κούρδους μαχητές του ΡΚΚ έχουν λάβει διαστάσεις αστικού πολέμου.

Στα βίντεο φαίνονται βομβαρδισμοί κατοικιών, εισβολές σε σπίτια από πολυάριθμες ειδικές δυνάμεις και φάλλαγγες αρμάτων μάχης υπό την πλευρική κάλυψη Τούρκων στρατιωτών  στους κεντρικούς δρόμους των τουρκικών πόλεων.

Στο κεντρικό Sur στην πόλη Amed διεξάγεται μια επιχείρηση “γενοκτονίας” σύμφωνα με κουρδικές πηγές και έχει τεθεί σε κατάσταση απαγόρευσης κυκλοφορίας εδώ και δεκαέξι ημέρες.

Στα βίντεο που ακολουθούν φαίνονται κανονικές ανατινάξεις κτιρίων από βλήματα όλμων, πυροβολικού, και αρμάτων μάχης.

Σκηνές σαν αυτές βλέπαμε στο Full Metal Jacket το υπέροχο έργο του μέγιστου Stanley Kubrick το οποίο απεικονίζει της αστικές εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του αμερικανικού Στρατού στην βιετναμέζικη Χουέ το 1967.

Ακολουθούν βίντεο-σκηνές από την ταινία.

Υπάρχουν αναφορές για δεκάδες τραυματίες, ενώ φήμες αναφέρουν ότι ξεκληρίστικε ολόκληρη επταμελής οικογένεια σε ένα από τα βομβαρδισμένα σπίτια, στην συνοικία Hasırlı neighborhood Thursday afternoon.

Το καλύτερο όμως είναι πάντα για το τέλος: Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας δεν επέτρεψαν σε καμμία μονάδα υγείας, και σε ασθενοφόρα να πλησιάσουν στις πληγείσες περιοχές και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στους πληγέντες.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα με υποτιθέμενο δημοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης και υποψήφια προς ένταξη στην ΕΕ. Μια ΕΕ που σιωπά, ενώ σχεδόν κανένα δυτικό ΜΜΕ δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στα τουρκικά τεκταινόμενα λες και είναι κάτι το φυιολογικό, να βομβαρδίζονται τουρκικές πόλεις από τον ίδιο τον τουρκικό Στρατό και να σκοτώνονται σαν “σκυλιά στα αμπέλια” Τούρκοι πολίτες που ανήκουν στην κουρδική εθνότητα.

Αντ’αυτού η Τουρκία έλαβε και ένα “παχυλό” δωράκι 3 δισ.ευρώ από την ΕΕ για να μην γεμίσει με μερικά ακόμη εκατομμύρια λάθρο-προσφύγων την Ευρώπη.

Είναι σαφές ότι η Άγκυρα κρατάει τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους δεμένους γιατί έχει μάθει να χρησιμοποιεί ΑΡΙΣΤΑ την γεωπολιτική της θέση και την χρησιμότητά της στην Μ.Ανατολή.

Και δημόσιους αποκεφαλισμούς στο Βόσπορο να επαναφέρει, δεν πρόκειται να παίξει ούτε για λίγα δευτερόπλεπτα σε κανέναν δυτικό ΜΜΕ ούτε θα γραφτεί κάποιο μονόστηλο σε κάποια εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά ο “γιαγκούλας” πάντα κάτι κερδίζει και όπως λέει και το τραγούδι “good guys finish last” κάτι που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση της Ελλάδας που δεν την υπολογίζει κανείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.