Νεώτερες πληροφορίες για την ανάπτυξη του νέου τουρκικού άρματος μάχης ALTAY

Νεώτερες πληροφορίες για την ανάπτυξη του νέου τουρκικού άρματος μάχης ALTAY

Νεώτερες πληροφορίες για την διαδικασία ανάπτυξης του νέου τουρκικού άρματος μάχης ALTAY έδωσε η εταιρεία Otokar. Σύμφωνα με την τουρκική εταιρεία οι μηχανικοί της Otokar ολοκλήρωσαν το 2010 τη διαδικασία της σχεδίασης της σύλληψης του άρματος, η οποία διήρκησε ένα χρόνο. Ακολούθησε η αρχική  φάση σχεδίασης η οποία ολοκληρώθηκε το τελευταίο τρίμηνο του 2011.

Την περίοδο εκείνη παρουσιάστηκες και το πρώτο ομοίωμα του άρματος στην έκθεση στρατιωτικού

υλικού IDEF 2011 στην Κωνσταντινούπολη.  Μετά ακολουθεί η λεπτομερείς σχεδίασης του άρματος και η κατασκευή των πρωτοτύπων. Η τρίτη και τελική φάση της ανάπτυξης του άρματος θα είναι η ανάπτυξη του πρωτοτύπου και η φάση προσδιορισμού των προδιαγραφών του άρματος.  

Η κατασκευή του πρωτοτύπου θα ολοκληρωθεί κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2012. Για την ολοκλήρωση

των εργασιών ανάπτυξης του ALTAY η εταιρεία Otokar δαπάνησε 10 εκατ. δολάρια για την κατασκευή ενός νέου Κέντρου Δοκιμών αρμάτων μάχης το οποίο αποτελεί ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr    

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.