ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σαουδάραβες πληρώνουν «χρυσάφι» την Τουρκάλα δημοσιογράφο για το iPhone της συνομιλίας με τον Ερντογάν

Σαουδάραβες πληρώνουν «χρυσάφι» την Τουρκάλα δημοσιογράφο για το iPhone της συνομιλίας με τον Ερντογάν

Μετά το σόκ που υπέστη η Τουρκάλα δημοσιογράφος που την καλούσε στο κινητό της τηλέφωνο ο Τούρκος Πρόεδρος Ρ.Τ. Ερντογάν για να απευθύνει διάγγελμα την ώρα της απόπειρας πραξικοπήματος, τώρα βρίσκεται μπροστά σε μία νέα πρόκληση. Δέχεται.. καταιγισμό προσφορών για να πουλήσει το κινητό της τηλέφωνο.

Το περιστατικό καταγράφηκε στην Ιστορία και πολλοί είπαν ότι ένα iPhone (ο τύπος του τηλεφώνου που διέθετε η δημοσιογράφος Χαντέ Φιράτ, επικεφαλής του τουρκικού τηλεοπτικού δικτύου CNN-Turk στην Κωνσταντινούπολη) εξουδετέρωσε ένα πραξικόπημα, αφού έφερε στο προσκήνιο δυναμικά τον εξαφανισμένο μέχρι εκείνη την ώρα Ερντογάν.

Το ενδιαφέρον είναι όμως, ότι το τηλέφωνο αυτό έχει γίνει αντικείμενο… του πόθου πάμπλουτων, οι οποίοι προσφέρουν γη και ύδωρ για να το αποκτήσουν! Όπως έγινε γνωστό, Σαουδάραβες και άλλοι πάμπλουτοι οικονομικοί παράγοντες από την περιοχή του Κόλπου, έχουν αποδυθεί σε πλειστηριασμό καταθέτοντας δελεαστικές προσφορές στη δημοσιογράφο για την αγορά του ιστορικού τηλεφώνου.

Υπάρχουν ήδη πολλές προσφορές της τάξεως των 250.000 δολαρίων, ενώ «πλειοδότης» μέχρι στιγμής έχει αναδειχθεί ένας Σαουδάραβας κροίσος-επιχειρηματίας, ου χρησιμοποιεί το όνομα Αμπού Ρακάν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, που πρόσφερε ένα εκατομμύριο σαουδαραβικά ριάλ, που αντιστοιχούν σε 266.000 δολάρια ΗΠΑ!

Δήλωσε, ότι πρόκειται για ένα iPhone που έσωσε ένα ολόκληρο έθνος, τους Τούρκους και απέτρεψε αιματοκύλισμα. Έτσι είπε… Διατύπωσε την επιθυμία να το αγοράσει και να το δωρίσει στο σαουδαραβικό εθνικό μουσείο για τους Άραβες, για να πληροφορηθούν τις συνέπειες των επαναστάσεων και των μαχών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό που έχει όμως μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι ότι η δημοσιογράφος δείχνει να μην έχει δελεαστεί από τις προσφορές αυτές και δηλώνει ότι δεν έχει καν απαντήσει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.