ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Μ.Γιλντιρίμ προειδοποιεί τους Ελληνοκυπρίους: «Είναι η τελευταία σας ευκαιρία» να καταλύσετε την Κυπριακή Δημοκρατία

Ο Μ.Γιλντιρίμ προειδοποιεί τους Ελληνοκυπρίους: «Είναι η τελευταία σας ευκαιρία» να καταλύσετε την Κυπριακή Δημοκρατία

Την επιθυμία της Αγκυρας να συνεχιστούν οι συζητήσεις για το Κυπριακό υπό τον ΟΗΕ, εξέφρασε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Παράλληλα όμως προειδοποίησε ότι αυτές οι διαπραγματεύσεις είναι η τελευταία ευκαιρία των Ελληνοκυπρίων για μία συμφωνία η οποία όλοι γνωρίζουν ότι θα σημάνει το τέλος της Κυπριακής Δημοκρατίας και την ουσιαστική της ομηρία από την Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η τουρκοκυπριακή πλευρά έχει ενεργήσει εποικοδομητικά και με απόλυτη ειλικρίνεια», είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός. «Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για την πλευρά των Ελληνοκυπρίων, που πάντα ενεργούσε ”χαλώντας το παιχνίδι”. Τους συνιστούμε να τη χρησιμοποιήσουν σοφά», πρόσθεσε ο Γιλντιρίμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.