ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Kατά 4,5% μειώθηκαν οι αφίξεις τουριστών στην Τουρκία το πρώτο 5μηνο του 2012

Kατά 4,5% μειώθηκαν οι αφίξεις τουριστών στην Τουρκία το πρώτο 5μηνο του 2012

Μείωση κατά 4,5% παρουσίασαν οι αφίξεις τουριστών στην Τουρκία το πρώτο πεντάμνηνο του 2012  σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2011. Η μείωση προήλθε κυρίως από τις χώρες που  καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στην τουριστική κίνηση της γειτονικής χώρας. Συγκεκριμένα  ο αριθμός των τουριστών από το Ιράν μειώθηκε κατά 41,2%, από τη Συρία κατά 33,1%, τη Γαλλία 19,7%, Ρωσία 9,2%, Βουλγαρία 8,3%, Ολλανδία 3,1%.

Στο ίδιο διάστημα, οι τουρίστες από τη Γερμανία, από την οποία η Τουρκία δέχεται τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, μειώθηκαν κατά 0,5% φτάνοντας τους 1.383.153, ενώ οι επισκέπτες από την Ελλάδα μειώθηκαν κατά 4,5% φτάνοντας τους 241.766.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.