ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξαγωγές 2 δισ. δολαρίων επιδιώκει η τουρκική αμυντική βιομηχανία για το 2016

Εξαγωγές 2 δισ. δολαρίων επιδιώκει η τουρκική αμυντική βιομηχανία για το 2016

Συνολικό κύκλο εργασιών ύψους 8 δισ δολαρίων και εξαγωγές στρατιωτικού υλικού αξίας 2 δις δολαρίων στοχεύει να επιτύχει η αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας το 2016 σύμφωνα με τον διευθυντή της SSM.  Τα νέα οπλικά συστήματα που η τουρκική αμυντική βιομηχανία έχει αναπτύξει έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών πιθανών αγοραστών σύμφωνα με τον διευθυντή της SSM Murad Bayar.

Για την διατήρηση αυτή της θέσης της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας ο  Murad Bayar δήλωσε ότι είναι απαραίτητο να υπάρχει αξιοπιστία, χαμηλό κόστος και ποιότητα στα τουρκικά αμυντικά προϊόντα. Ο κύκλος εργασιών της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας για το 2011 ήταν 4,4 δις δολάρια εκ των οποίων

το 34,5% αφορούσε τον τομέα των ηλεκτρονικών, το 15,96% οχήματα και 13,59% αεροπορικές κατασκευές.

Οι εξαγωγές της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας το 2011 εφτασαν το 1 δις δολάρια με 36,24% να αφορά την ευρωπαϊκή αφορά, 32,61% την βορειοαμερικανική και 19% την Μέση Ανατολή και την Βόρειο Αφρική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.