ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε δέκα ημέρες η καθέλκυση της πρώτης Milgem

Σε δέκα ημέρες η καθέλκυση της πρώτης Milgem

Στις 27 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή της καθέλκυσης της πρώτης τουρκικής κορβέτας…

Στις 27 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή της καθέλκυσης της πρώτης τουρκικής κορβέτας εγχώριας σχεδίασης και ναυπήγησης Milgem (Milli Gemi-Εθνικό Πλοίο) στα ναυπηγεία Πέντικ της Κωνσταντινούπολης.

Η ναυπήγηση της συγκεκριμένης κορβέτας με την ονομασία TCG Heybeliada (F511), ξεκίνησε στις 26 Ιουλίου του 2005 ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2010 και να ενταχθεί επίσημα σε υπηρεσία κατά το 2011.

Συνολικά πρόκειται να ναυπηγηθούν 12 πλοία της κλάσης για το τουρκικό Ναυτικό, ενώ η σχεδίαση θα προσφερθεί και για εξαγωγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.