ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Υποδείξεις στον Β.Πούτιν από τον Τσαβούσογλου προκειμένου να άρει την στήριξη στον Άσαντ

Υποδείξεις στον Β.Πούτιν από τον Τσαβούσογλου προκειμένου να άρει την στήριξη στον Άσαντ

Υποδείξεις στον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη ρωσική κυβέρνηση, προκειμένου η τελευταία να άρει τη στήριξή της στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, έκανε την Κυριακή με δηλώσεις του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Μιλώντας σε τουρκικά ΜΜΕ, ο Τσαβούσογλου δήλωσε ότι διεμήνυσε στους Ρώσους πως δεν κάνουν σωστά βήματα στο θέμα της Συρίας. Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ την Παρασκευή, ένα μέρος της οποίας φέρεται να αποκάλυψε σήμερα.

Όπως τόνισε ο Τούρκος υπουργός, η Άγκυρα παραμένει προσηλωμένη στην επίτευξη συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός, αλλά δεν μπορεί να παραμείνει σιωπηλή απέναντι στην αγριότητα μίας επίθεσης με χημικά όπλα.

«Θα πρέπει να παραιτηθείτε της επιμονής σας στον Άσαντ και να επιτρέψετε να ξεκινήσει η μετάβαση στην επόμενη μέρα», δήλωσε ο Τσαβούσογλου πως είπε στον Σεργκέι Λαβρόφ, αποτυπώνοντας τη θέση της Τουρκίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών άσκησε κριτική και στη ρητορική των ΗΠΑ, οι οποίες υποστηρίζουν μία λύση, την οποία θα αποφασίσει ο λαός της Συρίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρέπει να καταπολεμηθεί τόσο ο Άσαντ, όσο και το Ισλαμικό Κράτος και οι τζιχαντιστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.