ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πληροφορίες για τις επιχειρήσεις του στo Semdinli έδωσε στην δημοσιότητα ο τουρκικός Στρατός

Πληροφορίες για τις επιχειρήσεις του στo Semdinli έδωσε στην δημοσιότητα ο τουρκικός Στρατός

Πληροφορίες για τις επιχειρήσεις του στην περιοχή Semdinli έδωσε στην δημοσιότητα ο τουρκικός Στρατός. Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ οι Κούρδοι προσπάθησαν και τελικά όπως αποδείχτηκε τα κατάφεραν να ελέγξουν μία ολόκληρη περιοχή στην επαρχία Hakkari κατά το πρότυπο των επιχειρήσεων που πραγματοποιούν οι αντάρτες στην Συρία.

Στις μάχες ενεπλάκησαν τουρκικές ειδικές δυνάμεις οι οποίες μετέφεραν το στρατηγείο του συνέχεια. Οι άνδρες των ειδικών δυνάμεων συνεργάστηκαν με μαχητικά F-16 τα οποία πραγματοποίησαν βομβαρδισμούς, ενώ ελικόπτερα Sikorsky S-70 πραγματοποίησαν 259 αποστολές και πέταξαν συνολικά 2372 ώρες.

Από τις 259 αποστολές οι 108 αφορούσαν την μεταφορά εφοδίων και οι 151 την μεταφορά στρατευμάτων. Σύμφωνα με τον τουρκικό Στρατό κατά την διάρκεια των μαχών σκοτώθηκαν 137 μαχητές του PKK.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr    

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.