ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Νέα μεγάλη επένδυση σε τουρκικό έδαφος

Νέα μεγάλη επένδυση σε τουρκικό έδαφος

Η μεγάλη ολλανδική εταιρεία Fokker Elmo, μέλος της Stork Aerospace, εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις της στην Τουρκία.

Η μεγάλη ολλανδική εταιρεία Fokker Elmo, μέλος της Stork Aerospace, εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις της στην Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις κατασκευής καλωδιώσεων κατά την διάρκεια διεθνούς συνεδρίου αεροδιαστημικής τεχνολογίας το οποίο έλαβε χώρα στην Σμύρνη παρουσία του υφυπουργού Άμυνας της Τουρκίας.

Η συγκεκριμένη επενδυτική προσπάθεια είχε ανακοινωθεί την περασμένη χρονιά στην Άγκυρα. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στην «Ζώνη Ελευθέρου Εμπορίου Αιγαίου» στην Σμύρνη και θα κατασκευάζουν καλωδιώσεις κινητήρων αεροσκαφών.

Το πελατολόγιο της Fokker είναι εντυπωσιακό και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και τις Boeing, EADS/Airbus, Lockheed Martin, Agusta-Westland.

 Η εταιρεία στην Τουρκία λειτουργεί με το πιστοποιητικό ΑS9100 και σχεδιάζει να αυξήσει το προσωπικό της στους 300 με 500 εργαζόμενους μέσα σε 5 χρόνια.

Η Fokker Elmo είναι μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία με ειδικότητα την ηλεκτρική διασύνδεση σε αεροσκάφη και σε κινητήρες αεροσκαφών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Stork Aerospace, ως μέλος του ομίλου Stork, αναπτύσσει και παράγει ηλεκτρικά συστήματα για την αεροδιαστημική βιομηχανία και προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης στους πελάτες της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.