ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεγάλο πρόγραμμα απόκτησης οχημάτων μεταφοράς οπλικών συστημάτων της Τουρκίας.

Μεγάλο πρόγραμμα απόκτησης οχημάτων μεταφοράς οπλικών συστημάτων της Τουρκίας.

Όπως ανακοινώθηκε, ο τουρκικός Στρατός απαιτεί την απόκτηση συνολικά 1075 τακτικής χρήσης τροχοφόρων τεθωρακισμένων οχημάτων για την μεταφορά διαφόρων ειδών οπλικών συστημάτων.

Όπως ανακοινώθηκε, ο τουρκικός Στρατός απαιτεί την απόκτηση συνολικά 1075 τακτικής χρήσης τροχοφόρων τεθωρακισμένων οχημάτων για την μεταφορά διαφόρων ειδών οπλικών συστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα οι Ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας απαιτούν την απόκτηση συνολικά 344 οχημάτων για την μεταφορά του αντιαρματικού συστήματος MILAN, 229 οχημάτων για την εγκατάσταση σε αυτά εκτοξευτών βομβίδων των 40mm, 350 οχημάτων για την μεταφορά αντιαρματικών TOW καθώς και 152 οχημάτων για την μεταφορά των μέσης ακτίνας αντιαρματικών πυραυλικών συστημάτων.

Οι ακόλουθες εταιρείες έχουν υποβάλει τις προτάσεις τους για το συγκεκριμένο μεγάλο πρόγραμμα. Σύμφωνα λοιπόν με τις διατιθέμενες πληροφορίες έχουν υποβάλλει πρόταση οι:

– Η BMC, η οποία και προτείνει ένα πρωτότυπο σχέδιο ενός τροχοφόρου τεθωρακισμένου οχήματος.

 – Η FNSS, η οποία πιστεύεται πως προτείνει είτε το Pars 8X8 RG31 ή το FENNEK το οποίο θα κατασκευαστεί στην Τουρκία κατόπιν αδείας

– Η Ηema Endόstri, χωρίς να διευκρινίζεται η συγκεκριμένη πρότασή της

– Η Νurol Makine, μάλλον με το Ejder 6X6

– Η Otokar, είτε με το Cobra είτε με το Kaya. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να προσφέρει και ένα πρωτότυπο όχημα με την ονομασία Kale

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.