ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το ΣΔΜ GENESIS και το T-129 επιθυμεί να αγοράσει το Πακιστάν

Το ΣΔΜ GENESIS και το T-129 επιθυμεί να αγοράσει το Πακιστάν

Διευρύνεται η στρατιωτική συνεργασία Πακιστάν Τουρκίας με την ανακοίνωση από την τουρκική εταιρεία Hevelsan της εξασφάλισης μίας παραγγελίας από το πακιστανικό Ναυτικό για την εγκατάσταση του Συστήματος Διαχείρισης Μάχης GENESIS στην μοναδική φρεγάτα κλάσης Oliver Hazard Perry PNS Alamgir που το Πακιστάν διαθέτει.

Tο σύστημα έχει ήδη εγκατασταθεί σε 8 πλοία του τουρκικού Ναυτικού της ιδίας κλάσης ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι Πακιστανοί θα αποκτήσουν ακόμα 5 πλοία Oliver Hazard Perry από το αμερικανικό Ναυτικό μέσα στα επόμενα χρόνια.

Επιπλέον η τουρκική ΤΑΙ ανακοίνωσε το ενδιαφέρον των Πακιστανών για την απόκτηση 15 επιθετικών ελικοπτέρων T-129 τα οποία ικανοποιούν τις απαιτήσεις του πακιστανικού Στρατού ο οποίος όπως και ο τουρκικός επιχειρεί σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.