ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας για τους Patriot

Δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας για τους Patriot

«Πιστεύουμε ότι το  ΝΑΤΟ θα αποφασίσει την επόμενη εβδομάδα» δήλωσε ο  Τούρκος υπουργός  Άμυνας, İsmet Yılmaz, αναφερόμενος σχετικά με το που θα εγκατασταθούν οι πύραυλοι Patriot που ζήτησε η Τουρκία από την Βορειοατλαντική Συμμαχία καθώς και , πόσες συστοιχίες θα έρθουν και σε ποιον θα ανήκει το καθεστώς διοίκησης αναφέρει το TRT.

«Μετά από την απόφαση αυτή αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ μαζί με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, θα εκπονήσουν μια εργασία τεχνικής φύσεως για την προστασία όσο το δυνατόν μεγαλύτερης έκτασης της Τουρκίας» δήλωσε ο Τούρκος αξιωματούχος.

«Σκοπός είναι προστατευτεί  όσο το δυνατόν ευρύτερη έκταση της Τουρκίας. Περιμένουμε να λάβει απόφαση το συμβούλιο του ΝΑΤΟ. Όπως ξέρετε η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ, συνεπώς η προάσπιση των συνόρων της Τουρκίας αποτελεί ταυτόχρονα ευθύνη και του ΝΑΤΟ. Κατά συνέπεια θα τα δώσουν (Patriot)  στην εντολή του στρατηγείου των συμμαχικών συνάμεων Ευρώπης» συνέχισε ο İsmet Yılmaz  .

Υπάρχει δικό μας προσωπικό, προσωπικό των τουρκικών ΕΔ, στο στρατηγείο των συμμαχικών δυνάμεων στην Ευρώπη. Επομένως θα εκπονήσει μια εργασία για την κοινή προάσπιση των νοτίων συνόρων της Τουρκίας, της όσο το δυνατόν ευρύτερης έκτασης της Τουρκίας. Έπειτα οι πύραυλοι Patriot θα εγκατασταθούν στα σημεία και στα πεδία στα οποία θα είναι δυνατόν η προστασία μεγαλύτερης έκτασης. Θα αναλάβουμε την διοίκηση μαζί με το Στρατηγείο των Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη όπου υπάρχουν στελέχη των  τουρκικών ενόπλων δυνάμεων» κατέληξε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.