ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Erdogan : «Να έχετε πίστη στην κυβέρνηση σας και στο κράτος σας σχετικά με τους πυραύλους Patriot»

Erdogan :  «Να έχετε πίστη στην κυβέρνηση σας και  στο κράτος σας σχετικά με τους πυραύλους Patriot»

Η οριστική απόφαση για τους πυραύλους Patriot που θα εγκατασταθούν στα σύνορα με την Συρία θα δοθεί μετά από έρευνα  που θα εκπονηθεί μαζί με την αντιπροσωπεία του ΝΑΤΟ που ήρθε στην Τουρκία δήλωσε ο, Recep Tayyip Erdoğan , αναφέρει το τουρκικό δίκτυο TRT .

Ο Τούρκος πρωθυπουργός προέβη σε δηλώσεις σχετικά με τους πυραύλους που θα αναπτυχθούν στην τουρκοσυριακή μεθόριο.

Ο Erdoğan αντέδρασε στις δηλώσεις που γίνονται από την ιρανική πλευρά σχετικά με τους πύραυλους Patriot.

Ο Erdoğan υπογράμμισε ότι το κράτος είναι εντολοδόχος της λαϊκής βούλησης, συμπληρώνοντας τα εξής:

«Να έχετε πίστη στην κυβέρνηση σας, στο κράτος σας. Αν η κυβέρνηση σας, το κράτος σας, χρειαστεί να πάρειι μια απόφαση σχετικά με ένα θέμα, γνωρίζει πολύ καλά ποιους θα συμβουλευτεί όταν πάρει  αυτήν την απόφαση, με ποιους θα διαβουλευτεί και ύστερα θα κάνει το  βήμα της υλοποίησης του . Όταν κάνει αυτό το βήμα θα το κρατήσει σταθερό  με την εντολή που έχει λάβει από το λαό. Το πρόβλημα μας δεν είναι να πάρουμε εξουσιοδότηση από κάπου αλλού».

Ο Erdoğan επανέλαβε την επιθυμία του να πάει στη Γάζα, χωρίς όμως να δώσει πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία της επίσκεψης.

«Θέλω να το πραγματοποιήσω με την πρώτη ευκαιρία. Θα το δημοσιοποιήσουμε μόλις πάρουμε την σχετική  απόφαση σε σχέση με το θέμα και θα πραγματοποιήσουμε την επίσκεψη μας. Θέλω να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι την  κατάσταση που επικρατεί εκεί πέρα. Πρέπει να πω ότι αποτελεί ένα ανθρωπιστικό καθήκον, ένα αδελφικό καθήκον και αυτό είναι που πρέπει να κάνω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.