ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αισιοδοξία στην Τουρκία για τις παραλαβές Α400Μ

Αισιοδοξία στην Τουρκία για τις παραλαβές Α400Μ

Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το πρόγραμμα παραγωγής του νέου ευρωπαϊκού μεταφορικού αεροσκάφους… Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει το πρόγραμμα παραγωγής του νέου ευρωπαϊκού μεταφορικού αεροσκάφους A-400M, έχουν ωθήσει ακόμα και τις ιδρυτικές χώρες της ομάδας ανάπτυξης να εξετάζουν εναλλακτικές ή ενδιάμεσες λύσεις ή ακόμα και την αποχώρησή τους από το πρόγραμμα.

Ωστόσο, στην Τουρκία φαίνεται ότι επικρατεί αισιοδοξία όσον αφορά το πρόγραμμα παραδόσεων του αεροσκάφους στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού ειδησεογραφικού δίκτυου Ανατολή, οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν από το 2009 και θα ολοκληρωθούν το 2012, το δε πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει και η Τουρκία, χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.

Η Τουρκία, που συμμετέχει στην παραγωγή του αεροσκάφους θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα παραλάβουν το αεροσκάφος. Με βάση συμβόλαιο που είχε υπογραφτεί το 2003, η Τουρκία θα παραλάβει 10 συνολικά αεροσκάφη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, το πρώτο αεροσκάφος της Τουρκίας προβλέπεται να είναι το δεύτερο που θα κατασκευαστεί, ενώ το πρώτο θα παραδοθεί στην Γαλλία, επίσης το 2009.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.