ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Καθησυχαστικός ο Ερντογάν: «Δεν υπάρχει κρίση – Είναι όλα χειραγωγημένα»

Καθησυχαστικός ο Ερντογάν: «Δεν υπάρχει κρίση – Είναι όλα χειραγωγημένα»

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξέφρασε την άποψη πως δεν υπάρχει κρίση στην Τουρκία και ότι όλα τα γεγονότα στη χώρα είναι χειραγωγημένα και καθοδηγούμενα.

Μιλώντας σε τελετή για την «Ημέρα Βετεράνων» ο Ερντογάν προέτρεψε για ακόμη μία φορά τη χρήση του τοπικού νομίσματος για πληρωμές ενοικίου και προειδοποίησε πως σε διαφορετική περίπτωση κάποιοι «θα το πληρώσουν».

«Δεν υπάρχει κρίση, μην ασχολείστε με αυτές τις καταγγελίες. Είναι όλα χειραγωγημένα. Η τούρκικη λίρα θα επικρατήσει σε αυτή τη χώρα από εδώ και στο εξής. Εδώ είναι Τουρκία και όχι Αμερική», τόνισε.

Την περασμένη Πέμπτη, ο Ερντογάν υπέγραψε διάταγμα με στόχο τη στήριξη του εθνικού νομίσματος, σύμφωνα με το οποίο οι συμφωνίες πώλησης και μίσθωσης ακινήτων θα γίνονται πλέον σε λίρες, δίνοντας τέλος σε τέτοιου είδους συμφωνίες σε ξένο νόμισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Eπιπλέον, ο Τούρκος πρόεδρος, απευθυνόμενος στους βετεράνους σημείωσε πως «θυμάμαι με τιμή όλους τους προγόνους μας που, όταν χρειαστεί, ρίχνουν αίμα και δάκρυα στο έδαφός μας, για την ακεραιότητα του έθνους μας, το μέλλον της χώρας μας και για την υπεράσπιση το κράτους μας για χίλια χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.