ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τουρκία: Συλλήψεις 61 στρατιωτικών για σχέσεις με το δίκτυο Γκιουλέν

Τουρκία: Συλλήψεις 61 στρατιωτικών για σχέσεις με το δίκτυο Γκιουλέν

Οι τουρκικές αρχές διέταξαν τη σύλληψη 61 στρατιωτικών του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού, περιλαμβανομένων αξιωματικών, ως ύποπτων για σχέσεις με τον μουσουλμάνο ιερωμένο Φετουλάχ Γκιουλέν που έχει την έδρα του στις ΗΠΑ και για τον οποίο η Άγκυρα υποστηρίζει πως ενορχήστρωσε την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του 2016, αναφέρουν σήμερα κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Δεκαοκτώ από τους στρατιωτικούς των οποίων διατάχθηκε η κράτηση βρίσκονταν σε ενεργό υπηρεσία, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή προσθέτοντας πως στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται 13 ταγματάρχες και 12 λοχαγοί του στρατού και 24 υποπλοίαρχοι του Πολεμικού Ναυτικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια χωριστή επιχείρηση, η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε πως έθεσε υπό κράτηση 21 άτομα που χρησιμοποιούσαν μια εφαρμογή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων την οποία χρησιμοποιούσε το δίκτυο του Γκιουλέν. Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι εκπαιδευτικοί που δίδασκαν προηγουμένως στα σχολεία του δικτύου ή σε δημόσια ιδρύματα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.