ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρκία: 4 χρόνια φυλάκιση σε 16χρονο επειδή φίλησε την 13χρονη φίλη του

Τουρκία: 4 χρόνια φυλάκιση σε 16χρονο επειδή φίλησε την 13χρονη φίλη του

Δικαστήριο στην Αττάλεια καταδίκασε έναν 16χρονο σε φυλάκιση για 4 χρόνια και 6 μήνες επειδή εμφανίζεται σε βίντεο να φιλάει την 13χρονη φίλη του.

Το φιλί μεταξύ του ζευγαριού βιντεοσκοπήθηκε από φίλο τους και μοιράστηκε σε άλλους τέσσερις συμμαθητές τους. Η διεύθυνση του σχολείου αντελήφθη το περιστατικό και έτσι ασκήθηκε δίωξη για σεξουαλική επίθεση στον 16χρονο.

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε και ο νεαρός «κάμεραμαν» με την κατηγορία της «χρήσης παιδιών για την παραγωγή ανάρμοστων εικόνων».

Και οι τέσσερις μαθητές, στους οποίους κοινοποιήθηκε το βίντεο, κατηγορήθηκαν για «διαμοιρασμό ανάρμοστων εικόνων στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν παιδιά».

H υπόθεση έφτασε μέχρι το ποινικό δικαστήριο, όπου ο 16χρονος ισχυρίστηκε ότι η πράξη του ήταν αποτέλεσμα της παρόρμησης της εφηβείας και δεν υπήρχε ανάγκη να τιμωρηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εισαγγελέας και ο δικαστής, όμως, δεν πείστηκαν: στις 28 Σεπτεμβρίου ο έφηβος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 χρόνων και 6 μηνών, ενώ οι πέντε συμμαθητές του αθωώθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.