ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μυστήριο με την παραίτηση- εξαφάνιση της πιο διάσημης πιλότου στην Τουρκία

Μυστήριο με την παραίτηση- εξαφάνιση της πιο διάσημης πιλότου στην Τουρκία

H Εμπρού Ανζάλ είναι διάσημη στην Τουρκία για παραπάνω από έναν λόγους. Ο πρώτος είναι ο προφανής. Δεν βλέπεις κάθε μέρα πιλότο αεροπλάνου με μακριά ξανθά μαλλιά και καλλίγραμμο σώμα.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Ανζάλ έγινε θέμα σε όλα τα τουρκικά μέσα το 2016 όταν πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση επειδή ένας επιβάτης είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο την ώρα της πτήσης από Αμβούργο για Κωνσταντινούπολη. Λόγω της απόφασης της όμορφης Ανζάλ και της πετυχημένης έκτακτης προσγείωσης, ο επιβάτης σώθηκε και η ίδια έγινε η εθνική πιλότος της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της hurriyet daily news, η όμορφη πιλότος υπέβαλε την παραίτηση της από την αεροπορική εταιρία Turkish Airlines λόγω προβλημάτων υγείας. Ωστόσο, η εταιρία, μετά από διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποίησε όπου συζήτησε το θέμα της, την επαναπροσέλαβε ως επικεφαλής μάρκετινγκ στα γραφεία της στο Λος Άντζελες.

Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει προς το παρόν την είδηση είτε για την παραίτηση και το πρόβλημα υγείας που της στερεί τη δουλειά της πιλότου είτε για τη μετακόμισή της στις ΗΠΑ, αλλά φρόντισε να κλείσει τους λογαριασμούς της στα social media, όπου είχε ιδιαίτερα ζωηρή παρουσία. Μάλιστα, οι followers που είχε στο instagram προσέγγιζαν το ένα εκατομμύριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.