Αγκυρα: Τούρκος επιχείρησε να εισβάλλει στην πρεσβεία του Ισραήλ με τρακτέρ – Αναχαιτίστηκε με «βροχή» πυρών (βίντεο)

Αγκυρα: Τούρκος επιχείρησε να εισβάλλει στην πρεσβεία του Ισραήλ με τρακτέρ – Αναχαιτίστηκε με «βροχή» πυρών (βίντεο)

Τούρκος πολίτης επιχείρησε να μπει στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αγκυρα με… τρακτέρ για άγνωστους λόγους με αποτέλεσμα να δεχθεί καταιγισμό πυρών από την τουρκική φρουρά του κτιρίου και να τραυματιστεί στο πόδι, πριν συλληφθεί.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρ, ο Αϊντίν Σακαριγιά προσπάθησε να μπει με το τρακτέρ στο κτίριο της πρεσβείας προκειμένου να «διαμαρτυρηθεί»!

Στην αρχική του κατάθεση, ο 45χρονος άνδρας παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι ήθελε να φτάσει με το τρακτέρ στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Άγκυρα.

Στην προσπάθειά του και ενώ οι αστυνομικοί που έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά δεν το έκανε, παρέσυρε και κατέστρεψε πολλά αυτοκίνητα. Δέχτηκε τον πυροβολισμό στο πόδι και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθεια στο σημείο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ισραηλινός αξιωματούχος, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε ότι πιστεύει πως το περιστατικό δεν συνδέεται με την ισραηλινή διπλωματική αποστολή. «Εξ όσων γνωρίζουμε αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πρεσβεία. Αυτός βρισκόταν καθοδόν για να διαμαρτυρηθεί έξω από υπουργείο της (τουρκικής) κυβέρνησης. Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην κατοικία του πρεσβευτή και όχι στην πρεσβεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.