ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

O Ερντογάν… ρίχνει έναν υπνάκο σε συνέντευξη Τύπου με τον Μολδαβό πρόεδρο (βίντεο)

O Ερντογάν… ρίχνει έναν υπνάκο σε συνέντευξη Τύπου με τον Μολδαβό πρόεδρο (βίντεο)

Ιδιαίτερα κουραστική πρέπει να ήταν η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Μολδαβία, αφού στο τέλος της διήμερης παραμονής του στη χώρα μόλις και μετά βίας μπορούσε να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά.

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Τούρκος πρόεδρος με τον Μολδαβό ομόλογό του, ο Ερντογάν φαίνεται να καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατηθεί ξύπνιος, ξεφυλλίζοντας τις σημειώσεις τους και ρυθμίζοντας ξανά και ξανά το ύψος του μικροφώνου.

Κατά τη διάρκεια όμως της ομιλίας του Ιγκόρ Ντόντον, ο Τούρκος πρόεδρος δεν μπορεί να αντισταθεί άλλο και παραδίδεται για λίγες στιγμές στην αγκαλιά του Μορφέα, κλείνοντας τα μάτια και γέρνοντας μπροστά το κεφάλι. Λίγες στιγμές αργότερα, ο Ερντογάν «ξυπνάει» και το σκηνικό επαναλαμβάνεται λίγα λεπτά αργότερα, ενώ ο Μολδαβός πρόεδρος συνεχίζει να μιλά.

Δείτε τα βίντεο που κατέγραψε Τούρκος δημοσιογράφος που ήταν παρών στη συνέντευξη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τούρκος πρόεδρος συλλαμβάνεται να απολαμβάνει έναν υπνάκο σε συνέντευξη Τύπου. Πέρυσι τέτοια εποχή, είχε καταγραφεί να αποκοιμιέται σε συνέντευξη με τον Ουκρανό πρόεδρο, Πέτρο Ποροσένκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.