ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Τουρκικό ανθελληνικό κόμπλεξ: Τουρκάλα διπλωμάτης φόρεσε αρχαιοελληνική ενδυμασία και παύθηκε από τα καθήκοντά της!

Τουρκικό ανθελληνικό κόμπλεξ: Τουρκάλα διπλωμάτης φόρεσε αρχαιοελληνική ενδυμασία και παύθηκε από τα καθήκοντά της!

Το ανθελληνικό του κόμπλεξ κατωτερότητας αλλά και μένος έβγαλε στην επιφάνεια ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος ανακάλεσε από τη διπλωματική αποστολή της χώρας του την Τουρκάλα πρέσβειρα στην Ουγκάντα, μετά την εμφάνιση της τελευταίας με ένδυμα που παρέπεμπε σε αρχαία ελληνική χλαμύδα, στους εορτασμούς των 95 χρόνων από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Η Σεντέφ Γιουβαζάλπ δεν διευκρίνισε αν το ένδυμά της ήταν αρχαιοελληνικής ή ρωμαϊκής έμπνευσης, αλλά ακόμη και έτσι, αυτό ήταν αρκετό για τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών να την απαλλάξει από τα καθήκοντά της.

Όπως αναφέρει πάντως ο τουρκικός Τύπος η πρέσβειρα φόρεσε ενδυμασία η οποία παραπέμπει στην ωραία Ελένη του Τρωικού πολέμου.

Η εμφάνισή της, εξόργισε την ηγεσία της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία, μέσω του επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αποφάσισε να την πάψει από τα καθήκοντά της.

Δείτε τις φωτογραφίες από την εκδήλωση που διοργάνωσε η τουρκική πρεσβεία στην Ουγκάντα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/azonceoldu/status/1058700835021041664

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.