Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν: «Το Κατάρ σου έδωσε το αεροπλάνο για βόλτες ενώ αυτοί ψάχνουν για φ/α στη Μεσόγειο»

Κιλιτσντάρογλου σε Ερντογάν: «Το Κατάρ σου έδωσε το αεροπλάνο για βόλτες ενώ αυτοί ψάχνουν για φ/α στη Μεσόγειο»

Για δωροδοκία κατηγορεί τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κιλιτσντάρογλου μιλώντας την Τρίτη στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του υποστήριξε ότι το Κατάρ έστειλε το υπερπολυτελές αεροπλάνο στον Ερντογάν πριν από λίγους μήνες προκειμένου να κρατήσει το στόμα του κλειστό στην ανατολική Μεσόγειο και να μην «βγάλει άχνα», όπως είπε χαρακτηριστικά, στο φυσικό αέριο που πρόκειται να εξορυχθεί εκεί από την αμερικανική Exxon Mobil σε συνεργασία με την Κρατική Εταιρεία Πετρελαίων του Κατάρ.

O αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προκάλεσε μάλιστα τον Ερντογάν αν έχει ακόμΑ τιμή, να επιστρέψει αμέσως το αεροπλάνο και να μην αποδεχτεί το δώρο.

«Νομίζετε ότι κοροϊδεύετε το λαό; Ανέβηκες στο αεροπλάνο του Κατάρ και κάνεις βόλτες από χώρα σε χώρα. Αυτό το αεροπλάνο είναι παράνομο. Κι έτσι δεν λέει τίποτα στο Κατάρ που ψάχνει φυσικό αέριο στην ανατολική Μεσόγειο. «Σου έδωσα τζάμπα ένα αεροπλάνο κι εσύ κάνε βόλτες», του είπαν. Αν σου απέμεινε καθόλου τιμή και αξιοπρέπεια, επέστρεψε αμέσως αυτό το αεροπλάνο», είπε χαρακτηριστικά ο Κιλιτσντάρογλου.

Με πληροφορίες από το sigmalive.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.