ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Ερντογάν θέλει νωρίτερα την παράδοση του TCG Anadolu στο τουρκικό Ναυτικό

Ο Ερντογάν θέλει νωρίτερα την παράδοση του TCG Anadolu στο τουρκικό Ναυτικό

Νωρίτερα θα παραδοθεί στο τουρκικό Ναυτικό το ελικοπτεροφόρο ‘Αναντολού’, το πρώτο πολεμικό τέτοιου τύπου ,που κατασκευάζει η Τουρκία, έπειτα από εντολή Ερντογάν, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Αμυντικής Βιομηχανίας Ισμαΐλ Ντεμίρ, «Κατόπιν αιτήματος του προέδρου Ερντογάν να γίνει η παράδοση ένα χρόνο πριν από την προγραμματισμένη, συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ολοκλήρωση του έργου.

Αυτή τη στιγμή, γίνεται προσπάθεια ώστε η παράδοση να γίνει το τελευταίο τετράμηνο του 2020».

Ο Ισμαΐλ Ντεμίρ βρέθηκε σήμερα στα ναυπηγεία της Τούζλας για επιθεώρηση του αεροπλανοφόρου, το οποίο θα είναι το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Τουρκίας, όπως σημείωσε.

«Θα εγκατασταθεί ένα πλήρες σύστημα που θα συντονίζει από θαλάσσης πολεμικές επιχειρήσεις. Δηλαδή αναφερόμαστε σε μία πλατφόρμα που θα αυξήσει την ισχύ της Τουρκίας επί θαλάσσης.

Μακάρι μέσα στον επόμενο χρόνο να πραγματοποιήσουμε την τελετή καθέλκυσης είτε σε θάλασσα είτε σε δεξαμενή. Η ημερομηνία της καθέλκυσης θα ανακοινωθεί αργότερα», επισήμανε ο Ντεμίρ, για να προσθέσει ότι αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται το όνομα του πλοίου κομμάτι-κομμάτι.

Σχετικά με το κόστος του ελικόπτερο φόρου , ο Ντεμίρ είπε ότι κοστίζει σχεδόν τα μισά από όσα θα έδινε η Τουρκία για να αγοράσει από άλλη χώρα ένα παρόμοιο. «Εξάλλου, με το πλοίο αυτό η Τουρκία θα περάσει κι ένα σπουδαίο μήνυμα στον κόσμο στον τομέα της κατασκευής πλοίων», τόνισε ο Ισμαΐλ Ντεμίρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.