ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τούρκος έδεσε τα παιδιά του σε ένα φράxτη για να τα τιμωρήσει για τις αταξίες τους (φωτο)

Τούρκος έδεσε τα παιδιά του σε ένα φράxτη για να τα τιμωρήσει για τις αταξίες τους (φωτο)

Οι αρχές στην πόλη Οσμανίγιε στη νότια Τουρκία προχώρησαν στη σύλληψη ενός πατέρα που θέλησε να συνετίσει τα άτακτα παιδιά του με τον πλέον ακατάλληλο τρόπο.

Ο 5χρονος Ahmet και η 3χρονη Ragad έκαναν αταξίες και ο πατέρας τους Mahmut E. αποφάσισε να τα τιμωρήσει δένοντάς τα με σχοινί στο φράκτη του στάβλου που υπάρχει έξω από το σπίτι τους.

Οι γείτονες τρόμαξαν, βλέποντας τα δυο παιδιά να κάθονται εκεί δεμένα για τουλάχιστον μια ώρα, και ενημέρωσαν σχετικά την αστυνομία.

Οι αξιωματικοί που έφτασαν στο σημείο απελευθέρωσαν τα παιδιά κόβοντας με μαχαίρι το σχοινί, με το οποίο ήταν δεμένα πάνω στον φράχτη.

Στη συνέχεια τα μετέφεραν σε τοπικό νοσοκομείο για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους, ενώ ο πατέρας τους συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους χρήστες να δηλώνουν εξοργισμένοι από τη συμπεριφορά του πατέρα. «Δεν υπάρχουν λόγια για τέτοιους ανθρώπους. Αν αφήσετε ελεύθερο αυτό το κάθαρμα τότε δεν έχετε συνείδηση», έγραψε κάποιος, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: «Πιθανόν ο παππούς έδενε κι αυτός τον πατέρα όταν ήταν μικρός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.