ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μυστικό ταξίδι στις ΗΠΑ από τον Δρ. Χακάν Φιντάν της ΜΙΤ καταγγέλλει το «Καλό» Κόμμα

Μυστικό ταξίδι στις ΗΠΑ από τον Δρ. Χακάν Φιντάν της ΜΙΤ καταγγέλλει το «Καλό» Κόμμα

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ακραίου εθνικιστικού «Καλού» Κόμματος Αϊκούτ Τσιράι κατηγόρησε ανοιχτά τον επικεφαλής της ΜΙΤ Χακάν Φιντάν ότι έδωσε μεν στους Αμερικανούς στοιχεία για τη δολοφονία Κασόγκι, αλλά δεν ενημέρωσε τη τουρκική βουλή.

Ο Φιντάν φαίνεται πως πήγε από τον Καναδά στην Ουάσινγκτον όπου ενημέρωσε μέλη του Κογκρέσου για τη δολοφονία Κασόγκι. Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε, ερωτώμενος, πως γνώριζε ότι ο Φιντάν ήταν στον Καναδά, αλλά δεν έχει πληροφόρηση ότι πήγε στις ΗΠΑ.

Ο Τσιράι δήλωσε πως η δολοφονία Κασόγκι αποτελεί προσβολή για την Τουρκία και ζήτησε να αποκαλυφθεί η αλήθεια ενώπιον της βουλής. Κατηγόρησε το κυβερνών κόμμα ότι προσπαθεί να μην ενημερωθεί η βουλή και κατηγόρησε και τον Φιντάν για υπονόμευση του κοινοβουλίου.

«Αν είναι αλήθεια ότι ο Φιντάν πήγε στις ΗΠΑ χωρίς να ενημερώσει τον πρόεδρο και ενημέρωσε Αμερικανούς γερουσιαστές για αυτή την τρομερή δολοφονία, αποτελεί ταπείνωση η μη ενημέρωση του κοινοβουλίου», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.