ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν.Mπαχτσελί: «Όποιος βάλει κίτρινο γιλέκο στην Τουρκία θα το πληρώσει»

Ν.Mπαχτσελί: «Όποιος βάλει κίτρινο γιλέκο στην Τουρκία θα το πληρώσει»

«Οποιοσδήποτε στην Τουρκία σχεδιάζει κινητοποιήσεις όπως αυτές των Κίτρινων Γιλέκων στη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα πληρώσει βαρύ τίμημα», δήλωσε ο ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικιστικού Κινήματος της Τουρκίας (MHP),Ντεβλέτ Μπαχτσελί, όπως το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Ανησυχεί το καθεστώς Ερντογάν για διαδηλώσεις και βάζει τον ακροδεξιό Γκρίζο Λύκο να απειλεί;

Ο Μπαχτσελί, σύμμαχος του Τούρκου προέδρου , δήλωσε ότι όσοι σχεδιάζουν διαμαρτυρίες σαν κι αυτές που έγιναν στο Gezi Park, θα το μετανιώσουν.

Οι διαδηλώσεις του Gezi Park, οι οποίες ξεκίνησαν ως ειρηνική διαμαρτυρία για έναν χώρο στην πράσινου στην Κωνσταντινούπολη το 2013, μετατράπηκαν σε διαδηλώσεις .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν υπάρχει κάποιος που θέλει να μιμηθεί την τρομοκρατία των διαδηλώσεων σε ολόκληρη τη Γαλλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, να ξέρει εκ των προτέρων ότι θα πληρώσει υψηλό τίμημα. Εκείνοι που θα φορέσουν κίτρινα γιλέκα διατρέχουν τον κίνδυνο να ταφούν χωρίς σάβανο. Αυτό το ζήτημα δεν είναι αστείο», δήλωσε ο Μπαχτσέλι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.